Cafétips: Pom och Flora

Imorse kilade vi några kvarter bort och åt frukost på mysiga café Pom och Flora på Bondegatan här på Södermalm. Hit ska man defintitivt gå om man är frukostälskare precis som jag. Menyn bjuder nämligen på massor av god frukostmat och dessutom är det lika nyttigt som gott. Pom och Flora 1Pom och Flora 3Både jag och M beställde yoghurt med bär, avokadosmörgås och juice gjord på apelsin, rödbeta, grapefrukt och ingefära. Väldigt gott alltihopa! Pom och Flora 2Pom och FloraNär frukosten var uppäten satt vi kvar och läste tidningen, tog en tretår på kaffe och te och bara njöt av den lugna och sköna starten på dagen. Ett riktigt mysigt ställe som helt klart är värt att komma tillbaka till flera gånger om!

Foto: Hannarty

3 reaktioner till “Cafétips: Pom och Flora

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s