Nio: Juli

Så var även denna månad till ända. Den mesta sommarmånaden av dem alla kan ju tyckas men med tanke på vädret i sommar så har juli snarare känts som vilken höstmånad som helst. Undantaget att det grönskar ute för fullt och att det har varit semestertider för min del mer än halva denna månad. Lite mer om vad jag har haft för mig sammanfattas nedan i Månadens nio.
 1) Min keramikkurs avslutades i slutet av juni och någon vecka senare var det dags att hämta hem mina glaserade alster. 2) Vi drog på västkust/Skåne-turné i ett par veckor och passade även på att ta oss över till Helsingör en sväng… 3)..för att nästa dag fortsätta vår minitripp i Danmark till Louisiana Museum of Modern Art. Fina trappor hittade jag där, och massor med andra vackra skapelser såklart. 4) Sedan fortsatte turen till min mormor som bor i paradiset (i alla fall om ni frågar mig). Här fångade jag M på bild i solnedgången. 5) Väl hemma igen gjorde vi en cykelutflykt till Zetas trädgård som prunkade av alla sorters vackra blommor och växter! 6) Sista semesterdagen njöt jag av så mycket jag kunde med färska bär i filen och glossit magasin att läsa. 7) Min mountainbike fick äntligen nya växlar och jag och sambon gav oss ut på en tur i skogen. 8) Så var solna-kapitlet avslutat. Imorse lämnade jag nycklarna till nya ägaren som jag hoppas ska trivas lika bra som jag har gjort i den fina lilla ettan. 9) Förra fredagen firade vi den första avklarade jobbveckan efter semestern med väldigt god asiatisk middag på Ljunggrens terass. Mums!

Foto: @hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s