Lunch på balkongen

Äntligen kom solen! Igår var vädret alldeles ljuvligt här i Stockholm. Omkring 20 grader varmt och strålande sol hela dagen. Idag är det lite mer moln men riktigt skönt när solen väl kommer fram. Vi tog tillfället i akt och åt lunch på balkongen idag, något som inte har hänt speciellt många gånger i sommar med tanke på vädret.
Lunch på balkongen 004Till lunch lagade jag bananpannkakor. En enkel favorit som är klart i ett kick. Allt om behövs, för två portioner, är 2 bananer och fyra ägg. Enklare kan det knappast bli med andra ord. Lunch på balkongen 003Till pannkakorna serverade jag skivade jordgubbar, blåbär och keso. Gott, enkelt och nyttigt, perfekt lunchmat för en lat sommarsöndag! Lunch på balkongen 011Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s