DIY-tips: Lektält

Hos Trendenser fick jag syn på den här fina lägenheten som just nu ligger ute till försäljning i Malmö. Förutom den fina inredningen i stort så var det en detalj som fångade min uppmärksamhet lite extra. Det söta lilla tältet i vardagsrummet som jag tänker mig kan användas både till babytält och som lektält för lite äldre barn. Visst var det väl gulligt?
38257 38267Det ser dessutom ut att vara en enkel konstruktion som lätt går att bygga ihop själv med hjälp av ett gäng fyrkantiga trästavar/rundstavar. Tyg i metervara att klä sidorna med och en liten madrass eller en hög med kuddar som golv. Dagens gör-det-själv-tips helt enkelt! 

Foto: Bolaget Fastighetsförmedling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s