Önsketrio – Augusti

Ny månad och dags för en ny Önsketrio! Jo för önska, det kan man ju alltid. Sen blir det kanske inte så mycket mer än en önskning alla gånger, men ibland slår jag faktiskt till på något som funnits med i tidigare trion. Som häromdagen tillexempel när jag äntligen hittade den där spegeln som jag hade haft span på ett tag. Nu fanns den i butik igen efter att den varit slutsåld sist jag kikade in. Denna månadens trio då? Den ser ut såhär. Önsketrio - Augusti

1) H&M öser på med höstnyhetern. Dessa klassiska mockapumps föll mig i smaken. Riktigt fina både till sensommarfesten och för stundande höstkalas.

2) Mer mode. Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret är aktuella med boken Säker stil som landar i butik den första september. Lägger gärna vantarna på ett ex och hoppas såklart på att bli guidad till den perfekta garderoben!  

3) Förvaring, förvaring och förvaring. Ständigt ett aktuellt ämne här hemma i vår lilla tvåa. Inbillar mig att några fina förvaringsboxar skulle göra susen för att få bättre ordning på prylarna här hemma. Finns i flera olika storlekar och färger här

En reaktion till “Önsketrio – Augusti

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s