Mitt senaste fynd: Sidenmorgonrock i kimmonostil

Häromdagen tog jag en snabb sväng på stan. Jag var egentligen inte ute efter något särskilt utan ville mest scanna av utbudet i några butiker efter eventuella höstnyheter. På en reahylla fick jag syn på den här sidenmorgonrocken i kimmonostil. Tyckte att både färgen och mönstret var fint och blev inte särskilt besviken när jag kollade på prislappen heller. 150kr fick jag ge för den, snacka om fynd! Kimmono 007Nu återstår att se om jag är redo att byta ut mina slitna mysbyxor och min urtvättade hoddie till förmån för detta plagg… För det hade ju inte skadat med något lite piffigare som ”efter-duschen-plagg”. Kimmono 006Foto: Hannarty 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s