Sommarfrukost på balkongen

Frukost på balkongen har vi inte varit särskilt bortskämda med i år. Den senaste tiden däremot har vädret varit ljuvligt och imorse passade vi på att duka upp för en lång och skön lördagsfrukosten på vår minibalkong. Sommar 012Fil med müsli, ägg och grönt te smaksatt med citron och ingefära, det är min standardfrukost det. Konstigt nog tröttnar jag aldrig på den trion! Sommar 003Nu ska jag packa ihop det sista och sätta mig på bussen mot Roslagen. Det blir en helg på landet med familjen. För andra helgen i rad faktiskt! 

Hoppas att ni får en riktigt fin helg!

Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s