En helg i Roslagen

Vilken härlig sommarhelg det blev. Jag tog bussen, och Magnus cykeln (!), och for iväg norrut för att träffa hela storfamiljen i Roslagen. Den traditionsenliga ”hej-då-brorsan-vi-ses-nästa-sommar-helgen” stod på schemat. Min mellanbror bor och jobbar nämligen i Latinamerika och håller sig endast hemma i Sverige under sommarmånaderna. Augustihelg 017Förutom massor god mat (mamma hade lagat etiopisk kryddstark kycklinggryta med tillbehör = favoritmat för hela familjen), så roade vi oss med umgänge och lek och bus med barnen. Det lektes charader, kull och kurragömma och Stella och Penny bjöd på sandkakor i långa banor. Augustihelg 035Augustihelg 031 Augustihelg 038Jag tog en sväng i mamma och pappas trädgård och konstaterade att där fanns massor av godsaker att nalla av. Vindruvor, passionsfrukt, fikon, tomat och gurka i växthuset, och äpplen, plommon och vinbär i trädgården. Augustihelg 010 Augustihelg 020Augustihelg 003 Imorse packade vi ihop oss alltsammans och åkte till Väddö kanal för att bada. Och ja, till och med jag badade faktiskt. Dessutom för tredje gången i år vilket inte känns så illa för en badkruka som mig! Augustihelg 077Augustihelg 055Augustihelg 060

Foto: Hannarty

2 reaktioner till “En helg i Roslagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s