Mitt senaste köp: Vintagespegel med guldram 

Alltså puh. Det tog sin tid innan den äntligen blev vår den fina spegeln med guldram som jag fick syn på hos Movingon i förra veckan. Jag knatade förbi butiken precis innan stängning på torsdagen. Fick syn på spegeln och ville slå till direkt. Hejdade mig, tog ett kort och gick hem och konfererade med sambon. Jättefin tyckte han, varför köpte du den inte? Men åh.  Spegel 018Spegel 010Googlade och insåg att nästa öppettid var på lördagen kl 11. Prick kl 10.55 på nämnda dag stegade jag hemifrån för att 6 minuter senare konstatera att butiken var tillfälligt stängd pga bröllop. Sms till butiksägaren med vädjan om undanläggning resulterade i att jag tillsist kunde hämta spegeln idag efter jobbet. Så nöjd! Spegel 019Foto: Hannarty

4 reaktioner till “Mitt senaste köp: Vintagespegel med guldram 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s