Nio: Augusti

Snipp, snapp snut så var augusti slut. Och så även sommaren? Håller såklart tummarna för att värmen ska hålla i sig lite till men känner mig trots allt väldigt redo för vad som komma skall. September och oktober är nämligen två riktiga favoritmånader för min del! Men innan det är dags att ta tag i nästkommande månad så tänkte jag sammanfatta den som varit. 

1) Dumplingsmiddag blev startskottet för augusti månad 2) Lördagsdejt med hjärtat 3) Ny spegel fick flytta in här hemma 4) Fredagsmingel med Hemtrender-Jenny och Mr Tom Dixon 5) Det blev en helg på landet med familjen 6) Årets första dahlior 7) Tapasmiddag innan avfärd mot Indonesien och Sri Lanka 8) Afternoon tea på en terass i Colombo 9) Hemma igen och blev välkomnad av sambon med en bukett med rosor! Vi firar dessutom treårsdag idag, hjärtat och jag. Bara en sån sak 🙂 

Foto: @hannarty 

2 reaktioner till “Nio: Augusti

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s