Hej hösten!

Efter att ha tillbringat en och en halv vecka sängliggandes i influensa är det fantastiskt skönt att vara på benen igen. Idag vågade jag mig ut för första gången och stegen styrde mot Katarina Bangata och bondens marknad här på Söder. Sambon och jag inhandlade diverse grönsaker till kvällens middag och jag köpte som vanligt med mig ett fång med Dahlior hem. Kan inte få nog av dessa skönheter!
Hemma 008Konstaterade att vädret faktiskt verkar ha övergått till höst under den här perioden som jag har tillbringat hemma under täcket. Men eftersom september är en av mina absoluta favoritmånader så är jag inte ett dugg deppig för det. Snarare förväntansfull för den fina tid vi nu har framför oss!Hemma 004

Hur är det för er, är hösten pepp eller depp?

Foto: Hannarty

2 reaktioner till “Hej hösten!

    1. Åh så trist att du också har råkat ut för den där elaka influensan! Hoppas att du kryar på dig snabbt och vad kul att du också är höstpepp 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s