Sköna söndag

Den här söndagen har sannerligen lunkat på i ett sakta och behagligt mak. Mamma kom på besök i går kväll och stannade över till idag. Vi unnade oss sovmorgon till kl 10, åt frukost i lugn och ro och tog sedan en sväng ner på stan och fikade på Vetekatten. Vi strosade länge och väl runt på Hötorget där loppisborden bredde ut sig över hela torget. En nyhet för mig att det är loppis där på söndagar. Enda fyndet blev ett blått litet fat för en tjuga. Lagom inköp såhär en söndag. Hemma 026Ett annat inköp jag har gjort på sistone är boken Säker Stil. Jag har haft den på span tidigare här på bloggen i förra månadens Önsketrio och nu har jag alltså slagit till. Trevlig söndagslektyr tillsammans med en kopp kaffe ikväll. Hemma 021Foto: Hannarty 

En reaktion till “Sköna söndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s