Nio: September 

September fullkomligt rusade förbi. Ja, till och med så snabbt att jag inte hunnit med att posta Månadens nio-inlägget innan kalendern slog om och visade oktober. Men här kommer, som vanligt, en sammanfattning av den gågna månaden genom några återblickar från mitt Instagramkonto @hannarty. Framförallt en dag denna månad kommer att gå till historien för det var nämligen något alldeles, alldeles extra som inträffade…
1) Jag och fästmannen (jo,det är faktiskt så jag titulerar honom numera) firade tre år tillsammans med räkor och vitt vin. 2) Var på Bondens marknad och inhandlade en bukett med dahlior i höstliga färger. 3) Förevigade några vackra rosor som jag hittade i en park här på söder. 4) Lagade en höstlig favoritsoppa med röda linser och spenat. 5) Inhandlade en yvig bukett med hortensia och eukalyptus. 6) Lördagsfikade med kaffe och kardemummabullar. 7) Förlovade  mig med M!! 8) Besökte Buenos Aires med jobbet och passade på att spana in balkongen på Casa Rosada där Evita stod… 9) och den fina hamnen i Puerto Madero.

Foto: @hannarty

6 reaktioner till “Nio: September 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s