Önsketrio – Oktober

Oktober är här med besked. Det mörknar ute tidigare och tidigare på kvällarna och häromdagen var det så kallt på morgonen att jag kände att det börjar bli är dags att plocka fram skinnhandskarna ur garderoben. I månadens önsketrio fortsätter jag på hösttemat och önskar mig något varmt att klä mig i, ett par schyssta höstskor och något att vårda min höstpinade hud med.  Önsketrio - Oktober1) En av höstens stora trender verkar onekligen vara polotröjan. Den syns verkligen överallt just nu och eftersom jag är en riktigt frusen person så välkomnar jag denna trend till fullo. Jag skulle inte tacka nej till den här grå polotröjan i kashmirmix från H&M.

2) Nya höstskor står inte bara på önskelistan utan faktiskt även på ”måste-ha-listan” denna månad. Förra året kasserade jag nämligen mina älsklingar till höstskor efter att de i stort sätt inte höll ihop längre. Nu har jag fått span på ett par finingar från Scorett som jag måste ta en närmare kik på i veckan…

3) Pumptvål från L:a Bruket har vi kört på länge här hemma. Tvålen är verkligen toppen och väldigt dryg. På sistone har jag blivit sugen på att även prova body lotion från samma märke i hopp om att den är lika bra som tvålen. Inte minst med tanke på att jag har känslig hud som lätt blir väldigt torr såhär års. Någon som har provat och kan ge en recension?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s