Höstlistan 

Kikade in på den fina bloggen Emmas samling och hittade en höstlista med 11 frågor. Det visade sig att just denna lista finns på en hel drös bloggar redan, kolla in länkarna längst ner i Emmas inlägg. Eftersom jag gillar både listor och hösten så är jag inte sen med att hänga på med min egen lista. Håll till godo!

1.Vad är det bästa med hösten? 
Den höga klara luften, naturen som skiftar färg från grönt till rött, gult och orangt, och så kläderna förståss. Modet är ju oftast så mycket snyggare på hösten!iphone 169 (2)

2. Vad kommer du äta i höst?
Soppa i alla dess former. Häromdagen pumpasoppa, dessförinnan linssoppa och veckan före det lagade vi grönkålssoppa. Enkelt, nyttigt och värmande! Perfekt höstmat med andra ord, gärna lagad med ingredienser som är i säsong just nu.

3. Vad kommer du dricka i höst?
En hel del te kommer det säkerligen att bli. Grönt på morgonen och rött på kvällen, precis som vanligt.Tea 015

4. Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?
Min tjocka grå halsduk kvalar direkt upp som en het kandidat. Värmer gott och funkar till såväl kappan som skinnjackan.

5. Vad gör du om dagarna egentligen?
Vänder papper, springer på möten och dricker kaffe. Och så bloggar jag ju lite mellan varven också. 12166594_10153154821960222_1932691796_n

6. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?
Förra året såhär års ägnade jag mig inte åt något särskilt spännande vad jag kan minnas. Men när jag kollade i bloggarkivet häromdagen så insåg jag att det är ganska precis fyra år sedan jag (med taffliga steg) började blogga. Hurra för fyraåringen Hannarty alltså!iphone 1568 (2)

7. Vad kommer du lyssna på i höst?
Just nu lyssnar jag på den här låten på repeat. Lär fortsätta så ett tag till om jag känner mig själv. Har nämligen en tendens att fullständigt lyssna sönder låtar jag fastnat för. Sådär kul tycker fästmannen…

8. Vad läser du?
Jag läser DN varje morgon när jag äter frukost, sedan läser jag ju såklart en hel rad med bloggar dagligen (eller åtminstone så ofta jag hinner). I bokväg är det fortfarande den här som gäller, har lite kvar i den. Sedan ligger den här i bokhyllan och väntar på att bli läst härnäst. Boktips 001

9. Vad tittar du på?
Säsong tre av Bron och säsong fem av Homeland. Båda går på söndagskvällar på SVT vilket innebär en hel veckas väntetid mellan avsnitten och således ingen chans till hetskollande. Suck!

10. Vad var bäst med sommaren?
Våra fyra ljuvliga semesterveckor. Vi reste runt bland släkt och vänner här hemma i Sverige och hade det toppen på alla sätt (utom möjligen vädermässigt då, men det var ju knappast någon nyhet…). Många fina minnen att plocka fram dagar när saker och ting känns lite tungt!

11. Vad har du för höstplaner?
Planerna är väl inte sådär väldans rafflande, och eftersom hösten är en relativt intensiv period jobbmässigt (en hel del jobbresor inkluderat) så önskar jag mest en lugn och skön höst tillsammans med nära och kära. En sak som jag däremot har planerat redan nu är att jag ska unna mig en kardemummabulle från Fabrique varendaste lördag fram till jul! De är ju så goda att man smäller av!Fika 010Foto: Hannarty

7 reaktioner till “Höstlistan 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s