Home stories

Igår inledde jag dagen med att gå på bloggfrukost på Brandstationen som arrangerades av Husligheter-Maria. Det var, precis som vanligt när Maria har varit i farten, väldigt välordnat och trevligt! Frukosten bestod av mumsiga scones med cream cheese och marmelad och olika sorters te från den fiffiga Te-adventskalendern.Home stories 006Men det var in bara frukost och mingel med andra inredningsbloggare vi bjöds på, utan det vankades även lanseringsträff för Ida Magntorns bok Home stories. Jag hade bara hört talas om boken innan så det var väldigt roligt att få höra Ida berätta om den och hur hon tänkte när hon skrev den. Jag bläddrade i den som hastigast under frukosten igår men nu ikväll satte jag mig och kikade igenom hela boken. Den är verkligen superfin! Fullproppad med vackra inspirerande bilder, handfasta tips och listor (älskar listor) i alla möjliga olika former. Kan varmt rekommendera boken, både till de som är ute efter inredningstips- och inspiration såväl till de som saknar en riktigt fin ”coffee table book” där hemma.

Foto: Hannarty 

4 reaktioner till “Home stories

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s