Lördagslugn

Puh, nu är det minsann soffan som gäller resten av den här dagen! Veckan har varit intensiv både jobbmässigt och privat, full fart med det mesta och igår kväll avslutade jag jobbveckan på bästa sätt genom att bjuda hem ett gäng fina vänner på ”halv åtta hos mig-middag”. Lördag 003Imorse ställde jag klockan för att åka ut till Stora skuggan på Norra Djurgården för att heja på M som tävlade i Cyclocross-SM idag. Stockholm bjöd på strålande sol och sisådär 10-12 plusgrader vilket gjorde att det var ett angenämt göra att agera publik! Lördag 009 Lördag 011Nu inväntar vi andra avsnittet av Så mycket bättre och sedan ska jag njuta av den extra timmen sömn man får inatt i och med att vi ställer om till vintertid. Känns som en riktig bonus just idag!

Foto: Hannarty

En reaktion till “Lördagslugn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s