Projektfunderingar och ett komiskt misstag

Känns som att jag just nu har hamnat lite i något slags vakuum när det kommer till inredningsprojekt här hemma. Har liksom inget att pyssla med just nu. Som tur är vankas det adventspiff inom överskådlig framtid men tills dess vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. För minst ett pågående projekt bör man ju ha, inte sant! Tavelväggen 011Ett litet miniprojekt har vi i alla fall på agendan. Tavlorna som har stått lutade mot väggen i vardagsrummet en tid nu ska få ta plats på väggen över soffan tillsammans med de andra tavlorna. Tror att det kan bli riktigt bra att utöka vår tavelvägg en aning. 

Förresten måste jag passa på att fnissa lite över ett lite komiskt ”bloggmisstag” jag har gjort som upptänktes igår. Till att börja med så hoppas jag att det inte är alltför många (läs – helst inte någon) som har provat att laga det här receptet på linssoppa som jag postade för en tid sedan? Igår skulle M laga just denna soppa till middag och jag sa att han kunde hitta receptet på bloggen. När jag kom hem så konstaterade han att det skulle vara ovanligt mycket curry i soppa och jag anade ganska omgående efter att ha smakat soppan att någon kanske hade slarvat lite med måttenheterna när hon skrev ner receptet på bloggen… Soppan var nämligen ”brinner i munnen-stark” och det visade sig att jag hade skrivit två matskedar curry i receptet istället för två teskedar. Det blir en viss skillnad skulle man kunna säga! Hur som helst så är receptet nu uppdaterat och det är alltså fritt fram att använda igen. Och för dig som eventuellt redan lagat soppan vill jag be om ursäkt för eventuella ”eldsvådor” i köket! 

Foto: Hannarty 

5 reaktioner till “Projektfunderingar och ett komiskt misstag

 1. Hade du bott lite närmre kunde du få hjälpa till med de hundra pågående projekten här… Har precis maskerat listerna och målartvättat golvet. Blev hungrig, så matpaus nu (såhär halv elva på kvällen) men skall nog hinna få några kvadrat golv målade före natten…

  Gilla

  1. Ja då hade jag kunnat komma förbi och hjälpa till att måla 🙂 Hoppas att du avslutade målandet i tid så att du fick sova lite också!

   Gilla

  1. Precis så, jag visste knappt att det var så starkt om man överdoserade det… 🙂 Tavlan är en affisch från Fotografiska, finns nog kvar i sortimentet om du skulle vara intresserad.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s