Nio: Oktober

Lördag, Alla helgons dag och sista oktober står det i kalendern idag. M och jag ska strax bege oss till Naturhistoriska där vi ska möta upp brorsan med familj för en heldag med dinosaurier, cosmonova, höstlovspyssel mm. Full fart lär de bli med brorsans tre småttingar! Men innan vi beger oss kommer här en sammanfattning av oktober genom några glimtar från min instagram @hannartyIMG_46931) En av månadens helgbuketter bestod av torkade blommor från två tidigare buketter, smart tips att köpa torkvänliga blommor om man vill njuta av dem länge! 2) Fick med mig den fina boken Home Stories hem efter en bloggfrukost där författaren till boken Ida Magntorn var och berättade om den. 3) Njöt av att oktober har visat sig från sin allra bästa sida med sol mest varje dag! 4) Fick en helt ljuvlig bukett blommor i samband med vår förlovning 5) Fixade höstfint på balkongen… 6) …och åt prinsesstårta i långa banor. 7) Höstpromenerade hemma hos föräldrarna på landet… 8) …och hade fina vänner på middag en fredag. 9) Tände ljus i hela lägenheten och tänkte att det är ganska mysigt med mörker och höst ändå!

Foto: @hannarty

En reaktion till “Nio: Oktober

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s