Novembersöndag 

Så var det helt plötsligt första november och trots att det fortfarande är väldigt milt och ”ohöstigt” väder ute så börjar det nog ändå bli dags att förbereda sig på att det kan slå om och bli vinter ganska så snart. Det är ju trots allt bara en månad kvar till första advent! Apropå det så läste jag på Weronicas blogg att hon har börjat sin adventsförväntan idag. Bara ordet adventsförväntan tycker jag låter inspirerande och hon beskriver det som alltid på ett väldigt fint sätt. Läs mer om det här

Min egen förväntan sträcker sig inte bara till jul och nyår just nu utan faktiskt även lite längre än så. Vi ska gifta oss nästa sommar och har så sakteliga kommit igång med planeringen. Snacka om härlig förväntan och så mycket roligt att planera och förbereda ihop! 005Idag däremot har vi mest bar fokuserat på att ha en avkopplande och skön söndag. Vi tog en cykeltur i förmiddags och mumsade i oss belgiska våfflor med sylt efteråt. Lite träning och lite sött. Det är väl det som ger balans i livet va? 

Önskar er en fin söndagskväll! 

Foto: Hannarty 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s