Tradition

Sandbergs senaste kollektion Tradition föll mig verkligen i smaken och då inte minst den här fina mörkgula stormönstrade tapeten som heter Rosenholm. Skulle gärna klä väggarna här hemma med den men dessvärre tror jag att jag mer eller mindre skulle behöva byta ut hela inredningen för att få den att matcha (både färg- och stilmässigt). Hur som helst så består kollektionen av en hel rad fina tapeter som är väl värda att kolla in om ni går i tapetseringstankar. 407-62_image1-1000x1000Själv fick de fina tapeterna mig att börja drömma om en sommarstuga på landet någonstans…

Foto: Sandberg 

En reaktion till “Tradition

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s