Önsketrio – November

Denna månads önsketrio går helt och hållet i blå toner. Hur det kommer sig att det blev just så är mest bara en tillfällighet tror jag, men även ett tecken på att blått är en av mina favoritfärger såklart. 
Önsketrio Novemeber1) Samlingen av udda blått porslin börjar så sakteliga växa sig större här hemma. Alltsammans har jag fyndat på loppis och det är liksom ännu roligare då, när man hittar ett litet fat eller en skål i ett fint mönster för sisådär en tjuga. Att jag ska fynda en Bonbonniere på loppis är såklart inget jag inbillar mig, men den får liksom sätta stilen för mitt fortsatta loppisletande. Och apropå loppis. Är det någon som har tips på någon bra loppis på eller omkring söder? Jag tror mig ha scannat av de flesta men det kanske finns nåt undangömt guldkorn som jag har missat?

2) Jag har varvat röda och svarta naglar i höst men börjar nu bli sugen att testa ett mörkblått nagellack. Just den här nyansen från Chanel är jag osäker på om det fortfarande säljs i butik men hur som helst är den väldigt snygg.

3) Som vanligt är jag sist på bollen och hann inte ens reagera innan hela Balmain kollektionen för H&M var slutsåld i ett nafs. Hade gärna norpat åt mig den här fina mörkblå clutchen i mocka om jag hade hunnit. Noterade att det redan finns en hel drös som ligger ute på Tradera. Trist att många bara köper för att sälja vidare kan jag tycka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s