Budgetfynd: Liljankrokar

Jag har varit på jakt efter passande krokar till sovrummet en tid utan att hitta några riktigt bra. Ända tills häromdagen då jag stegade in på järnaffären som ligger på vår gata och hittade dessa små ”liljankrokar” till det finfina priset 52 kr för två. Söndag 004Vi skruvade upp krokarna intill spegeln vi har i sovrummet och nu hänger min sidenmorgonrock på den ena kroken och på den andra har jag hängt några halsband.  003Vad vill jag säga med det här då? Jo, att det går att fynda på de mest oväntade ställen, det gäller bara att ta sig tiden att leta lite här och var innan man slår till. Går man till någon ”fancy” inredningsbutik är sannolikheten relativt stor att man får betala en rejäl slant för prylarna men letar man på lite ”oglammiga” ställen så kan man göra riktigt fina och prisvärda fynd. Lite samma sak som att gå på loppis, har man bara öga för det och sållar bort allt det fula så hittar man ibland riktiga guldkorn. 

Foto: Hannarty 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s