Hyacinter till advent

Idag gick jag förbi blomsteraffären och köpte hem tre stycken hyacinter. Tänker mig att det nog är ganska lägligt att köpa hem dem nu så att de hinner börja blomma lagom till advent. 029Två av dem placerade jag på fönsterbrädan i sovrummet och den tredje står på köksbordet tills vidare. 043Nu återstår bara att invänta kommande adventstid och hoppas på att den för med sig extra mycket hopp och ljus i år. Det kan minst sagt behövas i den mörka tid som råder i vår omvärld just nu! 

Foto: Hannarty 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s