Söndagsfrukost med många tankar snurrandes i huvudet

Ett och ett halvt dygn efter det hemska dåden i Paris känner jag mig fortfarande väldigt skakad av det som hänt. Det var inte utan eftertanke som jag ägnade gårdagskvällen åt vad som var planerat, nämligen att gå på Madonna konserten på Tele2 arena. Tanken att stanna hemma fanns där men jag bestämde mig för att inte ge vika åt rädslan. Det visade sig att Madonna hade tänkt detsamma, att ställa in. Men så ändrade hon sig – genomförde konserten som ett bevis på frihet och demokrati! Precis så som vi måste göra i denna svåra tid.

Kanske på grund av allt detta (eller bara det faktum att det blev en lång kväll igår) kände jag att jag behövde en lite rejälare frukost än vanligt i morse. Det blev inte bara den vanliga fil, ägg och te-frukosten utan även en smörgås därtill.
007Det blev en ”Pom och flora-smörgås”, dvs grovt bröd med avokado, sesamfrön, svartpeppar och flingsalt. Mycket god kombination som jag fått inspiration till på caféet med samma namn. Tips både som frukostmacka eller till mellanmål.   020Nu ska jag koppla av i soffan innan det är dags för söndagspromenad runt Årstaviken med bästa Jenny!

Foto: Hannarty

2 reaktioner till “Söndagsfrukost med många tankar snurrandes i huvudet

  1. Bra tänkt av både dig och Madonna……!
    Nej, rädslan får vi inte låta ta över. Det ”goda” ska leva vidare.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s