Vardagsfavoriter 

Måndagar är mer vardag än alla andra vardagar i veckan på något sätt tycker jag. Jag menar, hur ofta lyxar man till det lite extra på en helt vanlig måndag? Det hör inte till vanligheterna för min del i alla fall. Tänkte att jag därför kan passa på att måndagstipsa om två väldigt vardagliga (budget) favoriter som man hittar i badrummet hemma hos mig. 009Vi har kört med L:a Brukets tvålar här hemma i över ett år och de är verkligen toppenbra och favoriten nummer ett när det handlar om tvål. Dock ligger mitt inköpsställe på en omväg från jobbet vilket innebär att tvålen ibland tar slut innan det köps hem en ny. Tillfälliga ”bubblare” får då titt som tätt följa med hem från någon närliggande butik. Nu senast från Apoteket där jag hittade den här tvålen som just nu säljs till kampanjpris, bra alternativ och fin förpackning (vilket ju såklart är halva grejen, inte sant?).

Min andra badrumsfavorit just nu kommer också från Apoteket (dock från ett annat sådant). Bodylotion med argan/mandelolja i den perfekta konsistensen och med mild härlig doft. 

Foto: Hannarty 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s