American pancakes med saffran

Under förra helgen och i veckan lät vi diverse julblommor flytta in här hemma och idag, med endast en vecka kvar till advent, blev det ännu mer julfeeling här hemma med juliga smaker till frukost/brunch. Jag lagade amerikanska pannkakor och som pricken över i:et så hade jag saffran i smeten. Fantastiskt gott om ni frågor mig!
Saffranspannkakor 011
Till pannkakorna serverade jag keso och jordgubbssylt. Självklart går det lika bra att servera dem med grädde, men keson gör att det blir lite mer matigt än ”dessertigt” vilket jag gillar om man äter dem till frukost.

Receptet jag använde var det här, och därtill så hällde jag i ca ½ påse saffran i smeten. Mumsigt tips inför kommande adventshelg!

Foto: Hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s