Amaryllis och sånt…

Nu blommar den ena stängeln av vår amaryllis och den andra är på väg. Så ståtliga och fina blommor de är! Visste ni förresten att snittamaryllis går att hänga upp och ner och vattna i den ihåliga stjälken, då håller de minst lika bra som om man ställer dem i vatten i en vas. Kolla in Hemtrender-Jennys fina gästinlägg för Hitta Hem-bloggen för fin inspiration.
amaryllis 005Är det någon som undrar vem han den där lättklädda mannen som syns i spegeln är så kan jag meddela att det är min fästman i full cykelintervall-action. Det är liksom en helt naturlig (och vanligt förekommande) aktivitet här hemma såhär års att sitta på trainern i vardagsrummet och flåsa. Cyklarna har blivit en del av inredningen skulle man kunna säga…

Foto: Hannarty

4 reaktioner till “Amaryllis och sånt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s