(Jul)klappat och klart

Hela december försvann visst i ett nafs. Full fart både på jobbet och privat med resor både till när och fjärran. Nu senast Jordanien där jag hade förmånen att besöka klippstaden Petra, häftigt är bara förnamnet. Igår kväll landade jag hemma igen och idag körde jag ett sista julklappsshopping-race på Mall of Scandinavia.
Julklappar 021Ikväll slog jag in alla klapparna så nu är jag äntligen färdig!
Julklappar 014Julklappar 011I år blev det rödrandigt papper samt beigt papper med stjärnor. Istället för etiketter så stämplade jag God jul direkt på paketen med bokstavsstämplar. Stämplarna har jag köpt på Granit och de åker fram emellan varven när det ska pysslas.
Julklappar 017Snöret jag använde är vanligt hushållssnöre som man hittar i mataffären. Enkelt och lätt fixat men ändå fint tycker jag. Bra sista minuten-tips till er som är lika sena med julklappsfixet som jag.

Foto: Hannarty

3 reaktioner till “(Jul)klappat och klart

  1. Så fint det blev.
    Min äldsta dotter är helt inne i paketinslagandet så dessa fina måste jag ju visa henne. Hon har dessutom granitstämplarna så kanske blir det en kopia här framöver 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s