Samma fast nytt

För ett par veckor sedan så ”råkade” jag köpa ett skåp på blocket som (till min fästmans stora förtjusning….) skulle hämtas upp mitt i kaoset av alla andra aktiviteter vid 21-tiden en måndagskväll. Skåpet är en exakt kopia av vårt gula IKEA Stockholm skåp som jag gillar mycket men som jag ledsnat på pga färgen. Allt runt omkring blir liksom svårmatchat när man har ett gult skåp som ”styr” inredningen. När jag så hittade ett likadant fast i färgen beige (som mer ser ut att vara ljusgrått) så slog jag till. Kruxet var bara att vi helt plötsligt hade två skåp här hemma! Men med hjälp av ett förmånligt försäljningspris så lyckades vi få det gula skåpet sålt och hämtat redan efter några dagar.  Köparen hämtade skåpet med takräcke ska tilläggas, kanske inte helt genomtänkt med tanke på att det är ett glasskåp… Huruvida de fick hem skåpet intakt är frågan, men vi fick det åtminstone sålt vilket var skönt!
Skåpet 003
Nu står det nya skåpet på plats och jag är väldigt nöjd med hur det blev! Mer stilrent och framförallt enklare att matcha med övrig inredning.

Foto: Hannarty

2 reaktioner till “Samma fast nytt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s