Önsketrio – December

Jo jag inser ju själv att det är lite sent att börja önska sig julklappar såhär dagen innan julafton. Men eftersom jag inte har postat någon önsketrio här på bloggen i december så kommer här ändå tre finheter som jag gärna skulle ha här hemma!

Önsketrio decemberFina kudden Celotocaulis från Svenskt tenn finns numera i en ljusgrå version. Superfin tycker jag! Något annat från samma ställe som också gärna får flytta in är den fina rosettkroken i mässing. Till sist står en ny plånbok på önskelistan. Upptäckte häromdagen att min börjat rämna i kanterna så det börjar bli hög tid för en ny. Denna från Marc By Marc Jacobs är en het kandidat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s