Årsresumé, del 1

Endast några dagar kvar till nyårsafton och år 2016. Ser verkligen fram emot det nya året med stor förväntan! Inte nog med att jag kommer att passera det berömda (!?) trettiostrecket under nästa år, jag ska även gifta mig med min M! Mycket härligt att längta till (jo, jag ser faktiskt fram emot att fylla jämt)! Men först blir det en tillbakablick på bloggåret 2015.

Året inleddes precis som sig bör, med tulpanfrossa som fortsatte långt in på vårkanten!

På påsken fick jag äntligen lite ”gör-det-själv-energi” och jag pysslande ihop fjäderhängen till påskriset och bordsdekorationer till påskmiddagen.

Senare under våren sålde jag min lägenhet i Solna som hade varit uthyrd i andrahand sedan jag flyttade ihop med M sommaren innan. Lite vemodigt var det allt att sätta nycklarna i dörren för sista gången.

I mitten av maj flög vi över atlanten för en vecka i det stora äpplet. Termometern visade 25-30 grader hela veckan och vi fick fantastiskt fina dagar med shopping, sightseeing och massor av god mat! Här kan ni läsa mer om mina tips vad gäller aktiviteter och mat.

Fem måndagskvällar under våren gick jag en keramikkurs på Folkuniversitetet. Roligt är bara förnamnet så nu har jag anmält mig till en ytterligare, lite längre kurs, till våren med start i mars. Längtar redan!

M och jag tog bilen söderut och tillbringade en junihelg i Trosa. Vi bodde på Stadshotellet, åt gott och traskade runt i den lilla mysiga staden. Perfekt minisemester!

På semestern tog jag mig äntligen i kragen och slipade vårt soffbord. Det hade massor av fula märken och ringar efter kaffekoppar och glas. Efteråt blev det verkligen som nytt!

Alla foton: Hanna

 

En reaktion till “Årsresumé, del 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s