Nio: December 

Årets sista nia kommer här. En blandning av lite av varje denna månad, men mest juliga aktiviteter såklart.

1) Testade Teadventskalendern i december, och åt ”frukostmiddag” lite oftare än jag kanske borde… 2) Stockholm blev kallt och klart (och tillsist kom ju även lite snö 3) Spontanköpte ett skåp på blocket och bytte ut vårt gula mot ett likadant i beigt 4) Fyllde lägenheten med julblommor… 5) och åt plockmat framför På spåret 6) Åkte på jobbresa till Jordanien och fick tillfälle att ta en dag ledigt och besöka Petra 7) Julklappsshoppade på Mall of Scandinavia (med resten av Sverige) och slog sedan in julklapparna i enhetlig stil 8) Firade julen hemma hos föräldrarna i byn… 9) och hängde med brorsdöttrarna (och lille F) så mycket jag kunde!

Foto: Hanna (@hannarty)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s