Gott nytt år! 

Allra sista dagen på 2015 blir en väldigt stillsam sådan. Jag har åkt på en dunderförkylning och det blir därför nyår på hemmaplan för vår del i år. Vi planerar att laga god mat och mest bara vara. Skönt så!

Inhandlade lite nyårsblommor i förmiddags och senaste numret av Elle som verkligen andas nyår och festligheter. Skänker lite glamour och nyårsglitter trots en rinnande näsa.
Gott nytt år 029
Funderar på framtiden och på år 2016 gör jag ju förstås också mellan varven idag. 2015 var fantastiskt på så många sätt, inte minst den 24 september då jag sa Ja till mitt livs största  kärlek! Känner på mig att 2016 blir minst lika bra!
Gott nytt år 019
Så var det ju det där med nyårslöften, som jag egentligen inte är så mycket för. Men så läste jag Husligheter-Marias summeringsinlägg om hennes 12 (!) nyårslöften för 2015. Gillar idén med att ha många löften, vissa enkla att uppnå och andra lite klurigare. Själv hade jag och M ett gemensamt löfte för 2015 – Att äta mer ute på restaurang. Löftet kom till under förra hösten när vi utnyttjade vårt nyrenoverade kök så pass mycket att vi liksom aldrig ville äta ute… Under 2015 däremot har vi ”bättrat oss” och helt klart ätit ute så mycket att nyårslöftet får anses uppnått!
Gott nytt år 016
Klurar vidare på löftena inför 2016 och önskar er ett riktigt Gott nytt år! Tack för att ni tar er tid att kika in här ibland!

Foto: Hanna

En reaktion till “Gott nytt år! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s