Månadens mix – Januari

Jul- och nyårshelgen har knappt hunnit passera men jag längtar redan efter ljusare kvällar, vårvindar och pastellfäger. Det är samma sak varje år vid den här tiden. In med knippen med pastelliga tulpaner i hemmet och ut med allt det juliga! För att liksom spä på den där känslan kommer här en mix av ljusa toner som får inleda en ny kategori här på bloggen. Jag tänkte kalla den Månadens mix, hoppas ni gillar! 
Januarimix
Har försökt mig på att lyssna på poddar några gånger men inte riktigt fastnat för någon. Blev därför glad när Ebba och Emilia släppte podden Säker stil strax innan jul. Inget större djup (om det nu är det man söker) men ganska så underhållande och liksom lagom (läs inte så tjötigt som andra poddar kan va) att ha i öronen på promenaden. En annan sak jag gillar just nu, som dessvärre är slut för denna gången, är Fröken Frimans krig. För er som missat så finns alla avsnitt här. Förresten så står sig nyårsblommorna med de vita tulpanerna och ljusrosa hyacinterna än. Så fina och visade sig dessutom vara matchade med årets trendfärger enligt Pantone som är ljusrosa och ljusblå. Vill ni ha tips på inredningsdetaljer i dessa färger så är tipset att kolla in Hemtrenders inlägg här och här

Bilder: 1) Säker stil 2) Hanna 3) Årets färger Pantone 4) Fröken Frimans krig

2 reaktioner till “Månadens mix – Januari

  1. Superfint! Gillar också den där podden. Har du några andra tips? Jag lyssnar även på värvet, köra barn, eat this och kom in podden bland annat…

    Gilla

    1. Tack 🙂 Jag är ganska ny på det här med podd-lyssnande, har också lyssnat lite på Värvet och även på Kom in podden men har tyvärr inga fler tips än så…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s