”Jullovets” sista dag

Två veckor gick väldigt snabbt men känns samtidigt som en mindre evighet. Jobbet har jag helt lyckats koppla bort, det gick lite trögt med den saken i början men nu är jag osäker på om jag ens minns lösenordet till jobbdatorn. Undrar just hur det ska gå imorgon när jag ska starta upp igen… Tur att det är mjukstart med endast två jobbdagar innan det blir helg igen.
Fönster 013M och jag gjorde misstaget att åka till Ikea på förmiddagen idag. Vi var INTE ensamma där. Fick köpt det vi skulle i alla fall. Hade några saker på listan så vi stegade målmedvetet igenom varuhuset utan att plocka på oss alltför många bra-att-ha-saker, bortsett från ett par krukväxter.

Att handla blommor på Ikea (och på Ica för den delen) får bli dagens tips tror jag bestämt. Så mycket billigare (säkert mycket sämre kvalitet om man frågar dem som vet), men vanliga simpla krukväxter a la den på bilden har en tendens att vara ganska pricey på vanliga blomsteraffärer. Den här fick jag ge 49 kronor för. Precis lagom, speciellt om man är en sån som glömmer att vattna sina blommor lite titt som tätt…

Foto: Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s