Dagen efter dagen före

Idag är det verkligen dagen efter här hemma. Igår firade jag min 30-årsdag genom att bjuda hem vännerna på snittar, bubbel, musiktävling och prinsesstårta. Det blev en väldigt lyckad kväll och jag känner mig så tacksam för alla fina vänner som kom och firade med mig! Det visade sig vara ett riktigt nöje att fylla jämt!
Tulips 019
Överöstes med fina presenter gjorde jag också, och massor med härligt krispiga tulpanbuketter. En av presenterna var den här lilla värmeljuslyktan från Skultuna. Visst är den väl toppenfin! Tände den nu på eftermiddagen när det hade mörknat ute och den glimmar så fint där intill en av tulpanbuketterna.

Foto: Hanna

3 reaktioner till “Dagen efter dagen före

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s