Nya tider, eller nåt…

Igår mumsade jag i mig resterna av prinsesstårtan som blev kvar efter lördagens festligheter. Gott var det ju såklart men ändå med en känsla av att det blivit lite väl mycket sötsaker den senaste tiden. Jul- och nyårshelgen har satt sina spår kan man väl säga… Nu blir det dock ändring på den saken en tid framöver. Idag körde jag igång med träningen igen efter ett förkylningsuppehåll, och från och med nu är det nolltolerans på socker. En månads ”avgiftning” är planen och jag känner mig faktiskt riktigt laddad! Dessutom är det ju svårt att slingra sig ur nu när jag publicerat min plan offentligt…
Smootie 010
Ett bra substitut till sötsaker när sockerbehovet sätter in är smoothie. I den här varianten har jag fryst mango, hallon, blåbär och kvarg. Enkelt och väldigt gott!

Foto: Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s