Vinter, i allra högsta grad!

Brrr, det är ju vansinnigt så kallt det är ute. Osäker på exakt hur kallt det är idag (vi äger nämligen ingen utomhustermometer), men fullt tillräckligt kallt är det helt klart. Fantastiskt härligt med en riktig vinter är det ju förstås men jag längtar ändå väldigt mycket till våren. Försökte få till lite vårkänsla igår genom att köpa hem en färgstark bukett med anemoner, tulpaner och eukalyptus och fortsatte att ”trotsa” vintern idag med en premiärtur på julklappscykeln. Hej vad kul det var, och vilken skillnad mot min gamla trötta ”vintage-mountainbike”.
Flowers 005
Förresten har jag nu blivit ihopmatchad med min fikakompisen supertrevlig tjej från Syrien som har varit i Sverige i två år. Hon är utbildad ekonom precis som jag, pratar väldigt bra svenska och har nyligen fått jobb på en av storbankerna. Vi träffades och fikade för första gången i torsdags och pratade om allt mellan himmel och jord. Bestämde att vi ska träffas och fika snart igen!
Flowers 010
Foto: Hanna

2 reaktioner till “Vinter, i allra högsta grad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s