Januaritisdag

Förutom att jag fyller år i början av januari så tycker jag att årets första månad är ganska så trist. De lediga dagarna är förbi, det är mörkt och kallt (även om snön gör saken aningen bättre) och allt är liksom bara som vanligt. Fast å andra sidan kan det ju vara ganska skönt det också, att lunken går liksom.
Hemma 023
Några vardagliga januarisaker som jag gillar just nu är det här toppenbra receptet på vegetarisk bolognese. Fantastiskt god är den, vi har lagat två gånger nu inom loppet av bara ett par veckor. Fick för övrigt boken Green Kitchen Stories i julklapp så nu blir det helt klart ännu mer vegomat här hemma framöver.

På tal om sådant som ligger i den där boktraven. Såg ni första avsnittet av Vänligen Lars Lerin som började på SVT i förra veckan? Alltså den där värmlänningen! Så speciell och härligt på nåt sätt. Och hans fantastiska målningar sen! Hoppas att jag någon gång har äran att ha en äkta LL hemma på väggen. Annars plöjer vi serier som vanligt, just nu The Blacklist. Tre avsnitt avverkade och so far so good! Nu dags för avsnitt fyra och en kopp te.

Äsch, det här med januarivardag är ju inte så dumt ändå!

Foto: Hanna

2 reaktioner till “Januaritisdag

  1. Förutom goda förslag på både det ena och det andra, så var det vackra färger på bokryggarna och på orkidén!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s