Månadens lista – Januari

Johanna Bradford har kört igång en ny omgång av Månadens lista på sin blogg och jag tänkte hänga på, om än i något förkortad version. 8 av Johannas 11 kategorier fick vara med i min. Håll till godo!

Outfit 
Januari är inte snyggmånaden nummer ett direkt. Stora bylsiga dunjackor, mössor och tumvantar är ju inte särskilt festligt. Stickade tröjor däremot är min melodi, väldigt snyggt både till kostymbyxor och jeans. Just den här tröjan i ullblandning har jag mer eller mindre bott i den senaste tiden. Köpte den på H&M i höstas för 199 kronor (!).
Månadens lista 003Blomma
Januari är helt klart tulpanernas tid. Ut med alla julblommor och in med krispiga tulpaner! Den här rejäla bunten fick jag när jag fyllde år för några veckor sedan.
Tulips 012
Hår 
När det handlar om hår så blir det inte några fancy frisyrer för min del den här månaden. Nej nu är det dunderkur som gäller för att rädda håret som blev för hårt blekt av frisören när jag var där innan jul. Nu kör jag Olaplex en gång i veckan för att rädda det som räddas kan. Håller tummarna för att denna ”mirakelprodukt” ska göra nytta!
Månadens lista 015
Mat
Den här månaden är det nolltolerans på socker och rött kött för min del. Blir istället mycket fisk, kyckling och vegetariska rätter, och smoothies för att dämpa sötsuget. Den här  varianten med mango, blåbär och hallon gjorde jag i förra veckan.
Smootie 010
Musik
Har sett tre intervjuer med Adele den senaste tiden, bland annat den här. Kan ju bara sammanfatta allihop med att hon verkar vara en väldigt härlig person. Och så sjunger hon ju fantastiskt till på köpet. Hello liksom!

Kulör
Just nu är det väldigt mycket marinblått som gäller. I samband med att Save the date nyligen skickades ut till vårt bröllop (japp, vi ska gifta oss!) så valde vi att vår ”temafärg” ska vara just marinblå.
December 017
Resmål 
Mellan varven längtar jag ihjäl mig till underbara Costa Rica där brorsan bor sedan 10 år. Det har redan gått drygt två år sedan jag var där senast och nu är längtan stor att få promenera längs de där underbara stränderna snart igen. Att bloggkompisen Jenny är där just nu och postar fantastiska bilder på Instagram på löpande band gör inte längtan mindre direkt… Och snart åker mamma och pappa dit också!

Bok
Fick en ”målarbok för vuxna” i julklapp med massor med fina bilder att färglägga. Helt klart rogivande att sitta och pyssla med. 
Månadens lista 018
Alla foton: Hanna

7 reaktioner till “Månadens lista – Januari

  1. Hej, besök gärna min blogg, jag är relativt ny på den här bloggrejjen och det betyder jättemycket om ni tar er en titt, kanske kommenterar/ gillar och det vore helt underbart om ni skulle vilja följa mig. Kram ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s