Formidabelt

Vårens upplaga av Formex är i full gång på Stockholmsmässan, jag tänkte först att jag skulle ta mig dit en sväng imorgon men sedan blev det ändrade planer. Jag och M bestämde att vi ska ta bussen ut till föräldrarna i helgen för lite skidåkning och häng med familjen. Rapporter från Formex har det inte varit någon brist på varken bland de bloggar eller instagramkonto jag följer så jag har helt klart fått min beskärda del av mässan ändå.
Sjalar_Designer_Emma Fallman_AugustEriksson
Apropå Formex så plingade det till i mailboxen i onsdags med vinnaren av priset Formex Formidable. Emma Fällman kammade hem det jurybedömda priset för sina vackra sidensjalar. Hennes Totem tiger är väldigt fin tycker jag, inte minst färgen!

Foto: Pressbild Stockholmsmässan

2 reaktioner till “Formidabelt

 1. Hoppas att du får en trevlig helg. Visst var det trevlig och inspirerande på formex, men följer du taggen på insta får du se det mesta. Emma fällmans totem är så fin

  Gilla

  1. Tack Ann-cha, helgen var väldigt bra! Ja jag känner mig fylld av Formex rapporter, känns nästan som jag var där ändå 🙂

   Önskar dig en fin vecka!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s