Söndag 

Hemma igen efter en tripp till byn över helgen. Hann med lek och bus med brorsbarnen och lite skidåkning. Fick även bröllopsinbjudningarna printade för en billig peng hos det lokala tryckeriet. Eller ja, tryckeri och tryckeri. Snarare en egenföretagare med mängder av avancerade printers och andra jättemaskiner hemma i huset. Väldigt bra blev det i alla fall, och till en bråkdel av priset jämför med i Stockholm. Här ska vi definitivt trycka resten av trycksakerna till bröllopet också. Skärde sedan till korten i pappas skärmaskin så nu återstår bara lite finlir innan inbjudningarna är klara att skickas ut. Kul!
023
Det blev en sen lunch hemma i byn så dagens middag blir en skål med kvarg, banan, blåbär och hallon, toppat med kokos, mandlar och solroskärnor. Apropå mat i skål – Håller med Emma om att ”allt som äts med sked ur skål smakar lite extra gott”.
027
Foto: Hanna

2 reaktioner till “Söndag 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s