Kvällste

Som vanligt blir det en kopp te i soffan såhär på kvällskvisten. Same procedure så gott som varje kväll. Skönt sätt att koppla av på efter allt flängande under dagen. Det blåvita lilla fatet köpte jag förresten innan jul när jag var på jobbresa i Jordanien. Två stycken i denna storlek köpte jag, och två lite större (som jag prutade ner till väldigt bra pris). Ett av de små har dessvärre redan gått i kras. Det som finns kvar är sådär lagom stort för att lägga tepåsen på.
039Kvällens läsning i soffan blev 200 sidor inredning i form av det nya magasinet My Home. Många fina hemma-hos-reportage att inspireras av, skön kontrast mot analys av revisionskostnader som jag har ägnat dagen åt.
031Foto: Hanna

2 reaktioner till “Kvällste

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s