Nio: Januari

Januari blev verkligen en bra månad, och en kalasig sådan eftersom jag hade den äran att passera det där berömda trettiostrecket. Firandet började när jag fyllde år den tredje och fortsatte i princip från och till under hela månaden i olika sammanhang. Misstänker att den eventuella krisen (om det nu blir någon sådan) kommer att komma först vid 31 när allt är som vanligt igen…? Hur som helst, här kommer några återblickar från mitt Instagramkonto

1) Det nya året firades in väldigt lugnt och stillsamt. Jag var dunderförkyld och gjorde mig inte särskilt bra bland folk… 2) En av de sista dagarna av julledigheten var det så där isande kallt och fantastiskt vintervackert här i Stockholm. Jag och M tog då en tur ut till Waldemarsudde för lite finkultur och lunch. 3) Så fyllde jag år som sagt… 4) och blev firad med fina presenter och MASSOR med tulpanbuketter. 5) Efter firandet bestämde jag mig för att dra åt svångremmen vad gäller sötsaker och annat onyttigt. Tre veckor har jag hållit igen nu, men får erkänna att jag börjar längta efter semlor… 6) …för nu har det blivit alldeles för många släta koppar kaffe… 7) Fint hos blomsteraffären! 8) Provcyklade min julklappsmountainbike. Den går verkligen som tåget, så kul! 9) Så blev jag firad på jobbet också med blommor och tjusig present från det här stället. Vilken månad! 

2 reaktioner till “Nio: Januari

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s