Månadens mix – Februari 

Ljuset verkar vara på väg tillbaka nu. Tycker det har blivit extra tydligt på morgnarna den här veckan. Så härligt! Förutom det så tror jag minsann att februari kommer att bjuda på en hel del trevligheter. Har till exempel en konsert och en stand-up show att se fram emot här närmast. Bara en sån sak! Här kommer en mix av annat jag ser fram emot under månaden och ett tips om något viktigt…
Månadens mix - Februari
Jo, för Viktigt, det är just vad IKEAs nya kollektion heter som de har skapat tillsammans med Ingegerd Råman. Pressbilderna från kollektionen har redan spridit sig som en löpeld bland bloggar och i sociala medier. Med all rätt tycker jag. Kollektionen ser nämligen ut att innehålla mycket fint. En av favoriterna som jag gärna lägger vantarna på när kollektionen släpps den 20 maj är den fina korgen.

Nästa vecka är det återigen dags för möbelmässa här i Stockholm. Jag planerar en sväng dit på lördagen, då är mässan dessutom öppen för allmänheten så alla som vill kan gå dit. Bra tycker jag, till skillnad från Formex som är en ren fackmässa.

Den fjortonde är det alla hjärtans dag och jag hittade ett så fint pyssel inför just denna dag på Helenas blogg. De fina pappershjärtana kan man fästa på tråd och göra till en girlang! Väldigt fint för den som vill vara lite extra pysslig dagen till ära.

Så är ju februari även semlornas månad. Till helgen är min sockerfria månad till ända och då ska jag definitivt unna mig en semla. Tänkte att jag skulle baka egna, det blir så mycket godare och så kan en fylla dem med precis hur mycket mandelmassa en önskar… Den fantastiskt fina semelbilden hittade jag hos Weronica.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s