Söndag

Sovmorgon till klockan tio och långfrukost i soffan (som några timmar senare har övergått till förmiddagskaffe i soffan). Som söndagar ska vara helt enkelt, lugna och kravlösa. Tänkte ta en långpromenad strax och sen blir det nog inte så många fler knop idag. Kan liksom göra precis hur jag vill nu när M är i Alperna och skidar…
Flowers 010
Fredagsblommorna håller på att ta över hela soffbordet nu. De ger sig iväg åt alla håll de där tulpanerna, växer så att det knakar. Fint med lite liv i buketten. En annan bra sak förresten är att man sedan årsskiftet kan köpa Situation Stockholm med swish, bra för alla kontantlösa stockholmare (inklusive mig själv).

Foto: Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s