Keramikkurs nr 2

Blev ju helt hooked på det här med keramik när jag gick en kurs på Folkuniversitetet i våras. I höstas läste jag en annan kvällskurs så då blev det ingen fortsättning med keramiken. Men nu är jag anmäld till en fortsättning med start i mars. Ska bli så roligt!
Keramik 008
Sist blev det ju mest att jag provade på diverse tekniker och det blev liksom lite vad det blev. Nu tänkte jag däremot försöka ha en plan för vad jag ska åstadkomma under de åtta kursveckorna. Eller så blir det kanske precis tvärt om när jag väl sitter där. Kommer antagligen att bli otaliga drejade skålar i olika storlekar och modeller utan någon som helst plan.
Keramik 013
Nära och kära får räkna med en hel del ”detta-har-jag-gjort-i-slöjden-presenter” under våren… Hur som helst ser jag väldigt mycket fram emot kursen! 

Foto: Hanna

2 reaktioner till “Keramikkurs nr 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s