Önsketrio – Februari

Kör vidare med en önsketrio även denna månad. Den här gången är det längtan efter vår, sovmorgnar och stilren nordisk design som står på önskelistan.
Önsketrio - Februari
1) Vi är på jakt efter en helkroppsspegel, och den här fantastiskt fina spegeln i ask från Melo är ju en riktig dröm. Så fin i all sin enkelhet. Extra kul är dessutom att Sara, som jag har lärt känna genom diverse olika bloggträffar och annat, är grundare, designer och creative director på Melo.

2) Nu är jag helt och hållet redo för vår. Trodde nog att jag skulle önska mig en omgång till med snö, men nej. Nu känner jag mig väldigt färdig med vinter för den här gången. Längtar efter nysopade gator där en kan traska runt med dessa snygga ljusgrå NIKE-pjucks

3) Det är som att jag inte kan få nog av att sova för tillfället. Den här veckan är jag extra hopplös när det gäller att gå upp på morgnarna. M är i alperna och åker skidor och jag kör snooze-rekord morgon efter morgon här hemma. Idag pågick snoozandet i hela 55 minuter… Tror i och för sig inte att ett par linnelakan skulle få mig ur sängen snabbare på morgnarna, kanske snarare tvärt om, men det är i alla fall något som jag gärna skulle bädda sängen med när det är dags att byta sängkläder nästa gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s