Månadens lista – Februari 

Drygt två tredjedelar av februari har passerat och det har blivit hög tid för en ny månadens lista. Är ni nyfikna på förra månadens lista så hittar ni den här.

Outfit och skor
ae5de7e3925bfa01d861b33046543b0d_980x0_c_85_s_v4
Just nu längtar jag väldigt mycket tills temperaturen blir något varmare och en kan ha nättare skor på sig utomhus. En sån enkel sak som att slippa svida om från inneskorna på jobbet till bylsiga vinterskor vore väldigt härligt. Just dessa tjusiga skor (och snygga outfit) hittade jag på den här bloggen.

Blomma
entrence mäkleri

Just nu syns det knoppiga kvistar lite varstans på bloggar och sociala medier har jag märkt. Det är väl det där med att förstarta våren inomhus med hela ”knoppar som brister-grejen” tänker jag mig. Hittade den här finfina kvisten i februaris mest ombloggade hemnetobjekt som ligger ute till försäljning via Entrance. Visst är den ljuvlig?

Citat
champange
Balans i livet tips från en 90-plussare! Klok som en bok och bästa mottot helt klart! Var jag hört det? I förra veckans avsnitt av vetenskapens värld som handlade om träning.

Hår
hair-cut-long-blunt-bob4
Är väldigt sugen på att klippa av min långa kalufs till axellångt. Inser däremot att det nog får bli verklighet först efter bröllopet. Behövs väl lite längd för att fixa till en sån där festlig uppsättning tänker jag… Ah, vi får se om jag kan hålla mig. Kanske kan kapa en bit i alla fall nästa gång jag ska till frissan. Typ såhär.

Mat
a47f6af9b595907df97adc2a6ebfae02_980x0_c_85_ns_v4

Jag har nyligen upptäckt grejen med fryst banan som alla (ja, åtminstone många) pratar om. Testade att göra ”Mangoglass” häromsistens och blev helt fast. Har testat några varianter sen dess och hittade nu den här receptet på krämig choklad- och hallonsmoothie. Ser helt fantastiskt gott ut, och så är det nyttigt till på köpet. Vilken kombo!

Musik 
På repet denna månad går den här låten. Alltså hon är verklig tillbaka med besked den där Lena!

Kulör
flowers

Trendspanarna är överens – vårens stora färg är rosa. Äntligen säger jag, även om rosa har varit högst aktuellt och trendigt precis hela tiden om ni frågar mig. En klar färgfavorit, inte minst när det kommer till blommor. Bild härifrån.

Bok
Februari är ju bokreans månad. Vet inte om det kommer att bli så många inköp för min del men däremot ska jag försöka komma igång att läsa lite mer igen. När jag är iväg på långresor med jobbet och får många flygtimmar att fördriva så plöjer jag bok efter bok. Här hemma har jag däremot inte någon vidare läsrutin. Tips på nya bra böcker kanske kan få igång läsandet igen, har ni någon måste-läsas-bok att rekommendera?

6 reaktioner till “Månadens lista – Februari 

 1. Fin-fin lista! känns nästan som jag härmat dig på några rubriker, men hoppas du ser det som att du faktiskt gjort stort avtryck och inspirerat mig 😉

  Efter att många, många av mina kunder pratat om vetenskapens värld så såg jag det i går på play. Mycket intressant!

  Gilla

  1. Åh tack Emma! Du får gärna härma hur mycket du vill, blir så glad om jag kan inspirera!! 🙂

   Visst var det ett bra program. Intressant det där med att konditionsträning och styrketräning påverkar olika delar av hjärnan, således viktigt att variera sin träning även av den anledningen!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s